Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με τρένο για τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου !

Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα το εργοστάσιο της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. στον Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης. Πενήντα παιδάκια από την“ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ηλικίας από 7 έως 13 ετών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις
της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους όπου γίνονται οι επισκευές και οι ανακατασκευές των τρένων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης  έφτασε με το τρένο στο εργοστάσιο της εταιρείας και με ένα πλατύ χαμόγελο άνοιξε τους σάκους με τα δώρα.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. Στέφανος Αγιάσογλου που ήταν και ο εμπνευστής της όμορφης αυτής γιορτής, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, “ Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα στις μέρες μας οι επιχειρήσεις να στέκονται στο πλευρό των  παιδιών και να τους δίνουν χαρά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και το κάνουμε με πολύ αγάπη για τους μικρούς μας φίλους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου