Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ούτε προσοντολογιο δεν υπήρχε για τις προσλήψεις !!!!!


Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε συνεχως για την ανάγκη προσλήψεων μηχανοδηγών.Και νοιώθουμε οργή για τα παραμύθια που εξιστορουσαν ορισμένοι στους μηχανοδηγούς για την "δήθεν" έγκριση που είχε δωθεί για το θέμα σε προηγούμενο χρόνο.  Η αλήθεια είναι αποκαλυπτική και εκθέτει ανεπανόρθωτα 
Όσους πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Όχι μόνο δεν υπήρχε απόφαση στον Προϋπολογισμό του 2015 για προσλήψεις, όχι μόνο δεν είχε πάρει απόφαση το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όχι  μόνο δεν είχε εγκρίνει το ΤΑΙΠΕΔ,αλλά δεν υπήρχε ΟΥΤΕ καν προσόντολογιο για τιέ προσλήψεις.
Αυτό φτιάχνετε τις τελευταίες μέρες (έχει ήδη αποσταλεί από την ΔΙΚΑΜ στην Διεύθυνση Προσωπικού ) ενώ μετά την απόφαση στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε στις 15 Ιανουαρίου τις πρώτες 75 προσλήψεις μηχανοδηγών. 
Όσοι λοιπόν έλεγαν τα όσα έλεγαν τα τελευταία χρόνια κορόιδευαν τους μηχανοδηγούς και οδήγησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο σημερινό αδιεξοδο με τους μόλις 267 μηχανοδηγούς.
Η προσπάθεια για τις προσλήψεις θα πρέπει  να ενταθεί το επόμενο διάστημα γιατί όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι είμαστε στο ΚΑΙ πέντε. ...

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου