Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το video από την ακρόαση στη Βουλή της νέας διοίκησης του ΟΣΕ


Τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΟΣΕ ανέδειξε ο υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης, στην ακρόαση, στη Βουλή, του νέου προέδρου Γιώργου Αποστολόπουλου (δικηγόρος) και του
νέου διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Πετράκη (συγκοινωνιολόγος).


Ο Χρ. Σπίρτζης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη «Σιδηροδρομική Εγνατία», ο κ. Αποστολόπουλος τάχθηκε υπέρ των ΣΔΙΤ, υπό τον όρο ότι θα υπάρχει διαφάνεια και κοινωνικός έλεγχος και τέλος, ο κ. Πετράκης δεσμεύθηκε ότι τα έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου θα προχωρήσουν με προτεραιότητα, υπογραμμίζοντας ότι θα δοθεί έμφαση στη συντήρηση και ασφάλεια της σιδηροδρομικής υποδομής.

Αναλυτικά, για το video από την ακρόαση στη Βουλή, πατήστε εδώ.  

Απο το έγκυρο metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου