Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Μ. Χρυσοβελώνη στη θέση του πρώην υφ. Μεταφορών Π. Σγουρίδη

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα υφυπουργό Μεταφορών Παναγιώτη Σγουρίδη.Ο κ. Σγουρίδης, σε επιστολή του, ευχαριστεί τους Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένο για την υποστήριξή τους, σημειώνοντας ότι
θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση.  Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνύπαρξη της κ. Χρυσοβελώνη με τον υπουργό Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, αλλά και με τη γενική γραμματέα Μεταφορών Πέτη Πέρκα.
Το βιογραφικό της Μ. Χρυσοβελώνη
Τον Οκτώβριο του έτους 2002 εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος στον Νομό Μαγνησίας και από τον Ιανουάριο του έτους 2003 και εφεξής μέχρι την 1.1.2007 κατείχε την θέση της Αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν αντιπρόεδρος της Εταιρίας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Προστασίας Κακοποιημένων και Παραμελημένων Ατόμων (ΚΑΠΑ) που είχε συσταθεί με απόφαση του τότε Νομάρχη Μαγνησίας και σ’ αυτό μετείχαν 20 φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στον Νομό Μαγνησίας
Μετείχε στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Νομαρχίας Μαγνησίας (ΟΚΕ) καθώς και στο ΔΣ της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων στο οποίο είχε διορισθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Υπήρξε επί δύο χρόνια μέλος της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση του τότε Υπουργού Υγείας.
Από το έτος 1993 και εφεξής μέχρι το έτος 2008 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.
Ήταν η μοναδική υποψήφια Πρόεδρος για την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΒΟΛΟΥ στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 30 Μαΐου 2010 από το αξίωμα δε αυτό παραιτήθηκε για να προσχωρήσει στο Κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Κατά την διετία 2007-2009 υπήρξε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ και συναφών Νοσημάτων που εδρεύει στο Βόλο.
Τον Μάιο 2012, καθώς και στις επαναληπτικές εκλογές τον Ιούνιο του έτους 2012 εξελέγη Βουλευτής Μαγνησίας, με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να επιτύχει στις προηγούμενες εκλογές.
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου