Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση απο τον Γιώργο Σαββίδη κ Σίμο Ιορδανίδη για την πορεία του ΤΑΝΠΣΕΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολές απο τον Γιώργο Σαββίδη και τον Σίμο Ιορδανίδη για τα όσα συμβαίνουν στο ΤΑΝΠΣΕΥ.  
 Συνάδελφοι μετά από την πρόταση μομφής που κατατέθηκε στο προεδρείο, ως απάντηση λάβαμε μια καταγγελία του προέδρου του Τ.Α.Ν.Π.Σ.Ε.Υ. στο μπλοκ της Έλξης, που μου προσάπτονται αρκετές κατηγορίες προσωπικά όμως ουδεμία με αγγίζει, αλλά θα απαντήσω σε όλες, στη γενική συνέλευση. Συγκεκριμένα θα
σταθώ στη κατηγορία αυτή κατά την οποία άφησα το προεδρείο χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και απλήρωτους δικηγόρους (ήμουν ένα απλό μέλος).
   Συμφωνώ κύριε πρόεδρε για την κατάσταση που παρέλαβες, γιατί όμως προσάπτεις κατηγορίες σε μένα και όχι στο προηγούμενο προεδρείο που η θητεία του έληξε και η τράπεζα έκλεισε το λογαριασμό;
   Δεν τολμάς να το κάνεις διότι ανήκεις στην ίδια ομάδα του προηγούμενου προεδρείου με τον ίδιο manager που επέλεξε πρόεδρο εσένα για να μην βγει ο πληοψηφών. 
   Με αυτά που αναγγέλλεις τον θίγεις, λυπάμαι τον καημένο, τι να σκέφτεται άραγε για την επιλογή του;
   Στον ταμεία του Τ.Α.Ν.Π.Σ.Ε.Υ. εν ολίγοις:
Σταμάτα τις απειλές – κακίες και εκδικήσεις. Μετά από 15 χρόνια απουσίας μου από τη Δ.Α.Κ.Ε. με γραπτή μου αιτιολόγηση, πίσω δεν γυρίζω! Κατάλαβε το επιτέλους!    

                                                                   Μέλος Δ/Σ
                                                                 ΣΑΒΒΙΔΗΣ Γ.         

   

   Συνάδελφοι σας ενημερώνω ότι στις 22/1/2016 παρεδόθη η πρόταση μομφής στο προεδρείο του Τ.Α.Ν.Π.Σ.Ε.Υ. ζητώντας να καταγραφεί στα πρακτικά.
    Η παράδοση έγινε σε ένα πολύ άσχημο κλήμα (από τον πρόεδρο) με φωνές και ύβρις. Ζητήθηκε γενική συνέλευση γραπτώς διότι στο παρελθόν οι προφορικές δεν έγιναν δεκτές από τον πρόεδρο. Προτάθηκε από εμένα και από τον συνάδελφο Ιορδανίδη (δεύτερος πληοψηφών) να αποφασίσουμε για γενική συνέλευση, για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να αποφασίσουν αναλόγως μετά από απολογία μας (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).
   Δεν έγινε δεκτό το αίτημα και ειδικά από τον πρόεδρο υποστηρίζοντας ότι τα Δ/Σ γινόντουσαν κανονικά ακόμα και με μειοψηφία και πως και μόνος του μπορεί να κάνει Δ/Σ. Δεκτή η άποψη του αλλά θα πρέπει να μας εξηγήσει που αναγράφεται.
   Επίσης για πρώτη φορά μετά από τις εκλογές, έκανε την εμφάνιση του το βιβλίο των πρακτικών. Είχα την επιθυμία να το δω, όμως δυστυχώς δεν μου το επέτρεψαν ισχυρίζοντας το προεδρείο ότι δεν έχω καμία δικαιοδοσία.
   Εξαιτίας αυτού του γεγονότος μη θέλοντας να δώσω έκταση στο ήδη επιβαρημένο κλήμα εγώ και ο συνάδελφος Ιορδανίδης αποχωρήσαμε.
   Μετά την αρνητική στάση του προεδρείου θα στραφούμε στο καταστατικό Άρθρο 10 παρ. 3β. και θα ζητήσουμε από τα μέλη, το 20% των εγγεγραμμένων για γενική συνέλευση.

                                                          Μέλη Δ/Σ
                                                        ΣΑΒΒΙΔΗΣ Γ.
                                                        ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου