Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Καταγγελία της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποβάθρα στην Τιθορέα

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Οι αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες κάνουν παρεμβάσεις στην υποδομή το τελευταίο διάστημα, χωρίς να έχουν συμπεριλάβει στον σχεδιασμό τους την ασφάλεια του τροχαίου υλικού, την ασφάλεια των επιβατών καθώς και των
εργαζομένων επί των αμαξοστοιχιών, οφείλουν άμεσα να λάβουν σοβαρά υπόψη τους και τις παραπάνω παραμέτρους! Στην  πάγια τακτική τους να κάνουν παρεμβάσεις με προχειρότητα και επικινδυνότητα προκειμένου να είναι καλυμμένοι οι ίδιοι, απλά προσθέτουν και μία εγκύκλιο μετατίθοντας τις ευθύνες στις πλάτες του προσωπικού Κίνησης, Έλξης και Κυκλοφορίας.
Η τελευταία παρέμβαση που έγινε  στον σταθμό Τιθορέας, είχε σαν αποτέλεσμα οι αμαξοστοιχίες να περνούν από την τέταρτη γραμμή κάνοντας χρήση της προσωρινής πλατφόρμας η οποία  δεν είναι επαρκής για την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών και εργαζομένων, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες. Αντί να υποχρεώσουν τον υπεύθυνο του έργου να μεριμνήσει προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι παράμετροι ασφαλείας, τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας υποδομής αρκούνται στο να εκδώσουν μία εγκύκλιο μεταθέτοντας την ευθύνη στους εργαζόμενους που εμπλέκονται στην κυκλοφορία.
Εξαιτίας όλων αυτών εφιστούμε την προσοχή στα μέλη μας να ενημερώνουν άμεσα  τους εκλεγμένους του σωματείου προκειμένου  το Σωματείο να παρεμβαίνει άμεσα και δυναμικά όπου και όταν χρειάζεται.

 ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου