Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Στάσεις εργασίας αποφάσισε η ΠΟΣ για τις 22 κ 23 Μαρτίου

Τις στάσεις πραγματοποιούν τα Σωματεία εναλλάξ τις 2 μέρες μετα την απόση του Συμβουλίου Διοικήσεων.
Το Σωματείο μας συμμετέχει με στάσεις εργασίας την Τρίτη 22 Μαρτίου.
Διαβάστε το εξώδικο :

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μας αποφάσισαν ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση τριών 3ωρων στάσεων εργασίας την ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016  και συγκεκριμένα α) από 05.00’ έως 08.00’, β) από 13.00’ έως 16.00’ και γ) από 21.00’ έως 24.00’).
Θέματα της απεργιακής κινητοποίησης είναι: 1) η επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. και ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., 2) οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, 3) η μη δυνατότητα υπογραφής Σ.Σ.Ε. εξαιτίας της ανυπαρξίας αρμόδιας διοίκησης στις επί μέρους εταιρείες, τουλάχιστον δύο εκ των οποίων είναι ουσιαστικά ακέφαλες, 4) η προώθηση ενός Κανονισμού Κίνησης, ο οποίος ελαστικοποιεί την ασφάλεια της κυκλοφορίας του ελληνικού σιδηρόδρομου και 5) το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που μετά την αύξηση των ορίων ηλικίας, προωθεί ριζική μείωση των συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου