Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Άλλος για Σμύρνη κι άλλος για Κάιρο στην ΕΡΓΟΣΕ

Η εξωστρέφεια κάνει καλό. Το μοτίβο αυτό ενστερνίζονται τα ανώτατα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, αφού ο διευθύνων σύμβουλος Θανάσης Βούρδας επισκέφθηκε την Τουρκία και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Διονέλης την Αίγυπτο.Ο πρώτος συμμετείχε στο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού
Αλέξη Τσίπρα στη Σμύρνη, όπου διεξήχθη το Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.
Ο δεύτερος συνόδευσε τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στο Κάιρο, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνεργασίας Ελλάδας Αιγύπτου Κύπρου.
Η ΕΡΓΟΣΕ προσπαθεί να μετάσχει σε έργα του εξωτερικού, παρέχοντας, κυρίως, συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Έτσι, επιλέχτηκε στην short list των κοινοπραξιών που διεκδικούν την κατάρτιση του «Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της Τουρκίας». 
Στο έργο, ύψους 3,1 εκατ. ευρώ, η ΕΡΓΟΣΕ μετέχει σε κοινοπραξία με την «Διαδικασία» και δυο ολλανδικές εταιρείες, με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού να αναμένονται στα τέλη Απριλίου.
Η Τουρκία προσπαθεί να εκσυγχρονίσει το σιδηροδρομικό δίκτυο και να το καταστήσειδιαλειτουργικό με το ευρωπαϊκό.
Αντίστοιχα, στην Αίγυπτο η ΕΡΓΟΣΕ μετέχει, σε κοινοπραξία με την εταιρεία Hill, σε διαγωνισμό για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.  
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου