Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Εκτελεστικές αρμοδιότητες έλαβε ο Δ. Κιούσης στον ΟΣΕ

Είδηση έβγαλε το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του ΟΣΕ. Εκτελεστικές αρμοδιότητες έλαβε ο Δημήτρης Κιούσης, της γνωστής μεταφορικής εταιρείας (Kioussis Transys).
Ο κ. Κιούσης, o οποίος είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. στο υπόλοιπο Αττικής,

κατάγεται από τη Λάρισα, η οποία υποδέχτηκε την σχετική είδηση με ικανοποίηση.


Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνύπαρξη του κ. Κιούση (ουσιαστικά θα ενεργεί ως «αντιπρόεδρος») με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Κώστα Πετράκη, διότι σε άλλη ΔΕΚΟ του υπουργείου Μεταφορών έχουν εκδηλωθεί αντιπαραθέσεις για τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων.  

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι ΑΝ.ΕΛ., πέρα από τον ΟΣΕ, έχουν παρουσία και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει τοποθετηθεί ο Φίλιππος Τσαλίδης. 
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θυμίζουμε ότι εκτελεστικές αρμοδιότητες έλαβε ο Άρης Λιαροκάπης.

metaforespress,gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου