Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η ΠΕΠΕ φιλοξενεί το STEP στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο

Στην τελευταία συνεδρίαση του κύκλου προγραμμάτων STEP, την φιλοξενία αναλαμβάνει το Σωματείο μας και σε αυτήν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι μηχανοδηγών απο 6 χώρες αλλά και ο Πρόεδρος της ALE Ισπανός συνάδελφος Juan Jesús Garcia Fraile. Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί μετά απο πρόταση του Σωματείου μας 
στην συμπρωτεύουσα στις 12 Απριλίου και κάθε Ευρωπαϊκή αποστολή θα συμμετέχει με 5 μηχανοδηγούς.

Τα έξοδα (συμπεριλαμβανομένων και της Ελληνικής Αποστολής) καλύπτονται εξ ολοκλήρου απο το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Η Ελληνική αποστολή θα αποτελείτε απο τον Πρόεδρο Γενιδούνια Κώστα, τον Αντιπρόεδρο Συρόπουλο Σπύρο, τον Αν. Γεν.Γραμματέα Κυριαζή Καπιτάνο,τον Ταμία Κλειδαρά Αντώνη,τον έφορο Γκαντιτζικίδη Πασχάλη και το μέλος του ΔΣ Νίκο Δρίτσα (συμμετέχει στην θέση του Γενικού Γραμματέα που δεν θα μπορέσει να παραστεί).

Το στέκι της έλξης θα καλύψει όλη την διοργάνωση που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα συμμετέχουν τα κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη των μηχανοδηγών στην Ευρώπη. (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα παρεβρεθεί και ο Ιταλός Πρόεδρος Pietro Serbassi- Αντιπρόεδρος της ALE, ο Πολωνός Αντιπρόεδρος της ALE Leszek Mietek και συνάδελφοι απο άλλες χώρες).
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Anatolia.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου