Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Σημαντική εξέλιξη για τους συναδέλφους που εντάχθηκαν στην ΥΕ (απο 01.01.2016)

Το στέκι της έλξης παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και δεν ξεχνά λεπτό τους συναδέλφους μας μηχανοδηγούς (αλλά και άλλους σιδηροδρομικούς) που εντάχθηκαν άδικα στην μισθολογική κατηγορία Υ.Ε. μετά την εφαρμογή του τελευταίου ενιαίου μισθολογίου,αν και είχαν πολυετή εμπειρία σε κλάδους αιχμής. Δημοσιεύουμε έγγραφο που έχουμε στην κατοχή μας, απο το Υπουργείο Εσωτερικών που δίνει εντολή
να "παγώσει" η ένταξη τους στα προηγούμενα κλιμάκια.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας που μας απέστειλε το κείμενο,το έγγραφο θα δοθεί απο το Σωματείο μας την Δευτέρα στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και στην Νομική Υπηρεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να δούμε τι μπορεί να συμβεί καθώς αυτές οι διατάξεις αφορούν όλο το δημόσιο.
Το έγγραφο θα δοθεί φυσικά  και στην Ομοσπονδία για να προβεί και αυτή με την σειρά της στις απαραίτητες ενέργειες.
Εμείς με την σειρά μας θα τονίσουμε αυτό που έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, ότι το Σωματείο μας προσπαθεί να παρακολουθεί καθημερινά όλα τα θέματα που αφορούν μηχανοδηγούς.
Ελπίζουμε να δοθεί λύση στο θέμα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου