Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το 2017 η ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης στο Λάρισα – Βόλος

Η ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων μεταξύ Λάρισας και Βόλου συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΟΣΕ, όπως τόνισε, από τη Λάρισα, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Κωνσταντίνος Πετράκης.Ο κ. Πετράκης, συνοδευόμενος από το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου
του ΟΣΕ, Δημήτριο Κιούση, πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις και επαφές με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του οργανισμού στον Βόλο και τη Λάρισα, στο πλαίσιο υπηρεσιακών επισκέψεων ανά την επικράτεια, σύμφωνα με την «Ελευθερία».
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Πετράκης, σκοπός των επισκέψεων είναι να ενημερωθεί η διοίκηση για τα προβλήματα των εργαζομένων, να συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισής τους, αλλά και να τους ενημερώσει για τον συνολικότερο σχεδιασμό της νέας διοίκησης του ΟΣΕ.
Αναφερόμενος στα ζητήματα που ενδιαφέρουν τη Θεσσαλία, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ τόνισε ότι, μεταξύ των προτεραιοτήτων της νέας διοίκησης, είναι η «σωστή λειτουργικά σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Λάρισας και Βόλου».
Το έργο της ηλεκτροκίνησης στη γραμμή Λάρισας – Βόλου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2017, ενώ πιο πίσω πηγαίνει το αντίστοιχο έργο για τη γραμμή Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα.
Εν τω μεταξύ, εντός του επόμενου διαστήματος θα καταργηθούν 6 ισόπεδες διαβάσεις στη γραμμή Λάρισας – Βόλου, καθώς δεν προσφέρουν κανένα όφελος στη διαδρομή.
Η διοίκηση του ΟΣΕ εξετάζει, παράλληλα, τον τρόπο διασύνδεσης του σιδηροδρόμου, τόσο με το λιμάνι του Βόλου, όσο και με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. 
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου