Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

3 εκατομμύρια επισκέψεις για το blog των μηχανοδηγών!


Τρία εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις έκλεισε σήμερα το στέκι της έλξης, το blog των εργαζόμενων μηχανοδηγών που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή ενημέρωση των σιδηροδρομικών έχοντας γίνει σημείο αναφοράς,αλλά και αφορμή η κάθε παράταξη να
αποκτήσει δικό της χώρο στο διαδίκτυο!

Παρόλα αυτά και παρότι τα σιδηροδρομικά blog πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια το στέκι της έλξης παραμένει πρωταγωνιστής στην ενημέρωση γιατί τα δημοσιεύει ΟΛΑ έχοντας όμως και άποψη επί των θεμάτων.
Άποψη που ενοχλεί, άποψη πολλές φορές αιρετική αλλά και συνάμα άποψη με ονοματεπώνυμο και  ξεκάθαρη.
Πηγή ενημέρωσης για πολλά δημοσιογραφικά portal μεταφέρει με τον πλέον άμεσο τρόπο τις απόψεις των μηχανοδηγών στην Ελληνική κοινωνία.

Μέσο ελέγχου της εκάστοτε Διοίκησης και της εξουσίας πάντα με επιχειρήματα.
Είναι γνωστό ότι πολλές φορές δεχτήκαμε παραινέσεις για να μαζευτούμε, είναι επίσης γνωστό ότι την τριετία 2012-2015 η μισή διαχειριστική ομάδα μας πέρασε απο τα πειθαρχικά συμβούλια (την άλλη μισή ακόμη την ψάχνουν) με απειλές τεράστιων ποινών για αστεία παραπτώματα,που έκαναν ακόμα και όσους συμμετείχαν σε αυτά να απορούν για ποιο λόγο βρισκόμαστε εκεί.
Δεν φοβηθήκαμε στιγμή.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους μας εμπιστεύονται θέματα προκειμένου απο αυτήν την γωνία του διαδικτύου να ενημερώνουμε τους σιδηροδρομικούς.
ΟΛΟΥΣ όσους έχουν κατά καιρούς αρθρογραφήσει στο blog μας,ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι εδώ τα διαβάζουν ΟΛΑ!

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε και στους επικριτές μας,-ιδιαίτερα σε αυτούς που μας βλέπουν και στον ύπνο και στον ξύπνιο τους-ευχαριστώντας τους ΔΗΜΟΣΙΑ για την κριτική που μας κάνουν.
Πολλές φορές άλλωστε, αρκεί μόνο να σε βρίσει κάποιος συγκεκριμένος για να γίνεις συμπαθής σε όλο τον σιδηροδρομικό κόσμο,που μας γνωρίζει,μας βλέπει κάθε μέρα στα τρένα δίπλα του,μας στηρίζει με την καλή του κουβέντα.
Μέσα σε 4 χρόνια ΚΑΙ 6 μήνες καταφέραμε να αναγκάσουμε κάποιους να δημιουργήσουν και 2 και 3 και 4 blog για να ασχολούνται αποκλειστικά με αντι-ενημέρωση απέναντι μας.

Και φυσικά συνεχίζουμε ακόμα ποιο δυνατά.
ΓΙΑΤΙ ο ενημερωμένος εργαζόμενος είναι ο πλέον επικίνδυνος για το κατεστημένο.
Και οι μηχανοδηγοί εδώ και 4 χρόνια τα μαθαίνουν ΟΛΑ!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Η σημερινή επισκεψιμότητα μας (μέχρι τις 6 το απόγευμα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου