Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εκτροχιασμός της αμαξ 601 στην είσοδο Λιανοκλαδίου


Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό της 601 τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σήμερα και ώρα 02:55 τα ξημερώματα, η αμαξοστοιχία 601 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, λίγο πριν εισέλθει στο σταθμό του Λιανοκλαδίου, και ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, εκτροχιάστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και συγκεκριμένα βγήκαν εκτός
τροχιάς τα πρώτα τέσσερα (4), από τα έντεκα (11), συνολικά βαγόνια.


Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 450 άτομα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν προληπτικά ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης στο σημείο μετέβησαν άμεσα συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 601 προωθήθηκαν στον προορισμό τους, την Αθήνα, με άλλη αμαξοστοιχία. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 600 που ξεκίνησαν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προωθήθηκαν  στον προορισμό τους με λεωφορεία.

Η ομαλή κυκλοφορία των τραίνων θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 8 το πρωί.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου