Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και όλοι οι Σιδηροδρομικοί εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας - πρόσφυγες που λόγω του πολέμου και της ανέχειας αναζητούν το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή σε άλλες χώρες εκτός της πατρίδας τους.

Την προσφυγιά την έχει βιώσει, δυστυχώς, και ο Ελληνικός Λαός, δεκαετίες πριν.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας και τα Σωματεία που με την ανιδιοτελή προσφορά τους, βοήθησαν να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό πλέον, των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €).
Με τα χρήματα αυτά, ετοιμάστηκαν 160 πακέτα  - όσες και οι σκηνές του καυταλισμού στη Ριτσώνα – με είδη πρώτης ανάγκης.

Η διανομή τους θα γίνει από κλιμάκιο της Π.Ο.Σ. και τους Σιδηροδρομικούς το ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2016, στον καταυλισμό στη Ριτσώνα.

Για το σκοπό αυτό θα αναχωρήσει πούλμαν (το οποίο μας διέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ), από την Καρόλου στις 23/4/2016, ώρα 10.00’ π.μ. 

Καλούνται να συμμετέχουν όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, αρκεί να παρευρίσκονται έξω από το κτίριο του ΟΣΕ τη συγκεκριμένη ώρα. 




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου