Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Σας πήραμε ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΣΟΚ απο την ενημέρωση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)

Σοκ απο την ενημέρωση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα μέλη των Προεδρείων της ΠΕΠΕ και της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Αποδεικνύεται γιατί ο Σπύρος Συρόπουλος -και οι συνακόλουθοι του , συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ-,ΦΟΒΗΘΗΚΕ την σημερινή ενημέρωση και έτρεξε σαν ΛΑΓΟΣ να ακυρώσει την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Σωματείου μας να ενημερωθεί απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στο κείμενο που δόθηκε στον Πρόεδρο του Σωματείου μας και στον Πρόεδρο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
και αποτελεί δημόσιο έγγραφο φαίνεται ότι στις 1 Δεκεμβρίου του 2014 , τις μέρες της "δημοκρατίας" κατά της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ ,είχε αποφασιστεί η ίδρυση θυγατρικής εταιρείας!

Για τον λόγο αυτό προφανώς σήμερα οι συνδικαλιστές των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα ΓΙΑΤΙ γνώριζαν εκείνη την απόφαση που φέρει την υπογραφή του κ. Ζηλιασκόπουλου.
Ρωτάμε ΔΗΜΟΣΙΑ τους συναδέλφους Τουρλή και Συρόπουλο που τότε είχαν την ευθύνη του Σωματείου μας.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ το Σωματείο ; 

Ρωτάμε την ΠΟΣ 
Γιατί σε εκείνη την συνεδρίαση ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ καμία επιστολή για να ζητά ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ;
Tότε συνάδελφοι της Ομοσπονδίας,ήταν στην Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και το είχατε ξεχάσει και σήμερα επειδή δεν είναι αυτοί το παίζετε αγωνιστές; 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ; 
Μετά τι έκανε η Ομοσπονδία αν και εφόσον έκρινε ότι ΘΙΓΟΝΤΑΙ τα συμφέροντα μας;
ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
Ούτε η Ομοσπονδία, ούτε η ΔΑΚΕ ούτε η ΠΑΣΚ Έλξης που σήμερα πουλάνε ΤΡΕΛΛΑ!

Για εμάς πλέον δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ερωτηματικό για το τι συνέβη ΣΗΜΕΡΑ.
Στις 3 το μεσημέρι το ΔΣ του Σωματείου μας αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να ενημερωθεί και να ζητήσει την παρουσία ΚΑΙ της ΠΟΣ και ΜΈΧΡΙ τις 8 το βράδυ ο Σπύρος Συρόπουλος και η ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών κατάλαβε τι συμβαίνει και έσπευσε να διορθώσει το λάθος του και να δυναμιτίσει την συνάντηση.

Μαζί του οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ  που ενώ ΟΜΟΦΩΝΑ είχαν αποφασίσει να ενημερωθούν, μέσα σε 5 ώρες μεταμορφώθηκαν σε Ταλιμπάν.(τα γνωστά αλισβερίσια ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ).

Για το τι συνέβη με τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Θεοχάρη και το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΠΕΠΕ θα ενημερώσουμε αύριο.

Για όσους νομίζουν ότι έτσι θα δυναμιτιστεί η υπογραφή της ΣΣΕ και θα διασπαστεί το κίνημα, το ξαναλέμε.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ 

Και όσοι νομίζουν ότι  οι μηχανοδηγοί θα κάτσουν να παίζουν τα παιχνιδάκια της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ στην Ομοποσπονδία είναι βαθιά γελασμένοι.

Η απόφαση-πρόταση που έδωσε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ξεβρακώνει το ΣΑΠΙΟ συνδικαλιστικό ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που σήμερα ανακάλυψε την "διαβούλευση" και ζητά την απόσυρση του θέματος που όμως έχει ....αποφασιστεί απο το 2014!!!!

Μάλιστα ΑΝ η Ομοσπονδία δεν αποσύρει ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ κείμενο που ανέβασε στον επίσημο ιστότοπο της και στοχοποιεί τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ,τον Πρόεδρο της ΠΕΠ και άλλα μέλη των Προεδρείων επειδή παρέμειναν για να ενημερωθούν,το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ θα πάει σύνεφο απο αύριο το πρωί. 
ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τις παράγκες τους τσέλικες που νομίζουν ότι η υπομονή μας είναι και αδυναμία.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.
ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Να και η απόφαση (και πάλι μέχρι να την δουν ΟΛΟΙ)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου