Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Συνάδελφοι της ΠΟΣ το κείμενο που διέρευσε είναι σε ΕΝΤΥΠΗ μορφή!!!!

ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ έχουν βάλει σκοπό να ξεφτιλίσουν το συνδικαλιστικό κίνημα στον σιδηρόδρομο!
Τραγική η κατάσταση στο συνδικαλιστικό μας κίνημα. ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ αντί να καταδικάσουν την διαρροή ψάχνουν να την χρεώσουν στην ΠΕΠΕ!!!Πραγματικά απολαμβάνουμε την κατρακύλα της ΠΟΣ!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΟΥΜΕ στον  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ότι
απο την πρώτη στιγμή υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του απο τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ όπου του κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να παρέμβει στο ΠΑΜΕ και να ζητήσει να κατέβει το κείμενο. Πράγμα που δεν έκανε ΠΟΤΕ.

Με σημερινή της επιστολή η Ομοσπονδία αρνείται ότι έδωσε το κείμενο της τροπολογίας προβάλλοντας την φτηνή δικαιολογία ότι το κείμενο δόθηκε στην ΠΟΣ σε έντυπη μορφή ενώ στην ΠΕΠΕ στάλθηκε σε ηλεκτρονική μορφή και άρα το κείμενο δόθηκε απο την επίσημη ΠΕΠΕ!!!
Δυστυχώς η Ομοσπονδία προσπαθεί να καλύψει αυτόν που έδωσε το κείμενο στον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών σε ΕΝΤΥΠΗ μορφή.
Όπως παραδέχεται δημόσια ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, η επίσημη ΠΕΠΕ δεν του απέστειλε ΠΟΤΕ την τροπολογίά ηλεκτρονικά!
Την βρήκε ο ίδιος απο μέλος του Σωματείου, που πρόσκεινται είτε στην παράταξη της ΔΑΚΕ είτε της ΠΑΣΚ (που όμως αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε διαρροή).
Και σήμερα ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ έσπευσαν μέσω της ΠΟΣ να καλύψουν τον πληροφοριοδότη τους!

Διαβάστε την επιστολή της ΠΟΣ και καταλάβετε ποιοι εκπροσωπούν σήμερα τους σιδηροδρομικούς...

Κύριοι,

Κατά τη συνάντησή μας την περασμένη Τρίτη 5 Απριλίου 2016, μας ανακοινώσατε ότι εντός των επόμενων ημερών και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας αποστείλετε το νέο Οργανόγραμμα και το Προσοντολόγιο της εταιρείας (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία διαβούλευσης καθώς αρμόδια για τη διαβούλευση είναι μόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Η διαβούλευση πραγματοποιείται δημόσια. Είναι μία δημοκρατική διαδικασία όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι εκπρόσωποί τους, καταθέτουν ελεύθερα τις προτάσεις τους.
Παρά το ότι δεν έχει γίνει κοινοποίηση προς την Π.Ο.Σ. μέχρι σήμερα, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το Οργανόγραμμα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σιδηροδρομικό blog το οποίο κοινοποιήσατε επιλεκτικά στο Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε. 
Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της επιλεκτικής ενέργειάς σας, διά της μεθόδου των διαρροών που παραπέμπει σε άλλες προθέσεις….. 
Έκπληξη επίσης προκαλεί ότι μαζί με το Οργανόγραμμα, αποστείλατε ηλεκτρονικά στο Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε. και έγγραφο πρότασης τροπολογίας το οποίο επίσης αναρτήθηκε στα blog. Και ενώ έχει σταλεί ηλεκτρονικά από το e-mail της Π.Ε.Π.Ε., εσείς αναρωτιέστε πώς διέρρευσε, υποψιαζόμενοι την Π.Ο.Σ., η οποία το παρέλαβε μόνο σε έντυπη μορφή και όχι ηλεκτρονικά. 
Για όλους τους παραπάνω λόγους, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τη σκοπιμότητα  των διαρροών αλλά και της προσπάθειας δημιουργίας δυσμενούς εχθρικού κλίματος κατά της Π.Ο.Σ. 
Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι επιδίωξη μας, είναι η καλή και αγαστή συνεργασία μας, για την εύρυθμη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προς όφελος όχι μόνο της εταιρείας αλλά και των εργαζομένων σε αυτήν και δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε κανενός «παιχνίδια» εις βάρος τους.

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

            ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου