Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Την Παρασκευή η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πλήρης επιβεβαίωση για το στέκι της έλξης 
Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης η συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι με 

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  • Έγκριση παράτασης της υπ’ αριθμ. 201558/21-05-2015 Σύμβασης «για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού χώρων, λεωφορείων και Τροχαίου Υλικού για τους διαπεριφερειακούς, διεθνείς και εμπορικούς συρμούς Θεσσαλονίκης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ».
  • Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών και εισπράξεων με χρέωση κάρτας (πιστωτικής ή χρεωστικής) για τους πάσης φύσεως τίτλους μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., μέσω: α) του διαδικτυακού ιστότοπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (e-commerce) και β) φυσικών σημείων πώλησης ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τη χρήση τερματικών καρτών (POS) και τη διάθεση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εφαρμογής πλήρους διαχείρισης συναλλαγών μεταξύ άλλων και για την παροχή reports, στατιστικών στοιχείων, κλπ».
  • Έγκριση διεξαγωγής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φορτο-εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων στο Terminal Τριγώνου Θεσσαλονίκης.
  • Έγκριση διεξαγωγής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Τμήματος Εμπορευμάτων Θριασίου και του Terminal Τριγώνου Θεσσαλονίκης.
  • Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1521/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού λεωφορείων, Τροχαίου Υλικού και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην Κεντρική Ελλάδα» στην εταιρεία «ΠΑΝ. ΖΗΣ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΖΩΗ ΚΑΤΣΙΚΗ Ο.Ε.».
  • Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (Α.Σ.Σ.Κ.).
  • Προμήθεια τροχαίου υλικού κατάλληλου για την εξυπηρέτηση μεταφορών containers με τον σιδηρόδρομο.
  • Ανάπτυξη από την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» δράσεων  «freight forwarder» στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών προς αύξηση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.
  • Έγκριση χορήγησης διατακτικών σίτισης στο προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
  • Οριστικός προσδιορισμός κόστους συντήρησης Τροχαίου Υλικού χρήσης 2014.
  • Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.
  • Ενημέρωση σχετικά με την επαναξιολόγηση του προϋπολογισμού των διαγωνισμών που εγκρίθηκαν με τις αποφάσεις 193/5/21-03-2016 και 193/6/21-03-2016 του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και για τις τροποποιήσεις στην Τεχνική Συγγραφή υποχρεώσεων.  

Σημείωμα Ελέγχου του Εσωτερικού Ελεγκτή αναφορικά με τους μήνες Ιούλιο - Δεκέμβριο 2015 (στο πλαίσιο του μηνιαίου τακτικού ελέγχου της μισθοδοσίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου