Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Επιτέλους υπογειοποιείται η διάβαση στην Μενεμένη

Σήμερα  υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου της Κάτω Διάβασης Σιδηροδρομικών Γραμμών της οδού Αγίας Παρασκευής στη Νέα Μενεμένη Θεσσαλονίκης, μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ και της Ανάδοχου εταιρίας «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.».
Το έργο έχει συμβατικό οικονομικό αντικείμενο, το οποίο ανέρχεται στο ποσόν των
10.546.762,23 € και εντάσσεται στο συνολικότερο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, δίνοντας τη δυνατότητα κατάργησης της σημερινής ισόπεδης διάβασης των σιδηροδρομικών γραμμών επί της οδού Αγ. Παρασκευής.
Σκοπός είναι η βελτίωση των οδικών κυκλοφοριακών συνθηκών στη περιοχή και η ασφαλέστερη κίνηση πεζών και οχημάτων, όπως επίσης και η απρόσκοπτη κυκλοφορία των σιδηροδρομικών συρμών.
 Στο φυσικό αντικείμενο περιλαμβάνονται επίσης τα υδραυλικά έργα απορροής όμβριων στα τεχνικά και τις οδούς, ο ηλεκτροφωτισμός των οδών και των τεχνικών έργων, καθώς και η κατασκευή πλήρως σηματοδοτούμενου οδικού κόμβου στην συμβολή της οδού Καραντινού με την οδό Μοναστηρίου. 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΥΜΕΠΕΡΑΑ)» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020. ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. 
 Η κατασκευή της Κάτω Διάβασης Σιδηροδρομικών Γραμμών της οδού Αγίας Παρασκευής στη Νέα Μενεμένη Θεσσαλονίκης θα οδηγήσει στην αποκατάσταση της διακοπής του αστικού ιστού και θα αποτελέσει έργο πνοής για την περιοχή, με ορίζοντα ολοκλήρωσης των εργασιών τους 22 μήνες.

Πηγή: ergose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου