Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ενδεχόμενο ενίσχυσης κλάδων με εσωτερική κινητικότητα άφησε ο Υπουργός Μεταφορών

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να ενισχυθούν κλάδοι που παρουσιάζουν μεγάλη έλλειψη προσωπικού με την διαδικασία εσωτερικής κινητικότητας ο Υπουργός Υποδομών κ. Σπιρτζης,

Έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε οδηγούς λεωφορείων, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας,μηχανοδηγούς είπε ενώ 
υπάρχει προσωπικό που απολύθηκε απο την Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε με απόφαση της σημερινής Κυβέρνησης και δεν έχει ακόμα ενταχθεί σε Οργανικές θέσεις.

Θα μπορούσε το προσωπικό αυτό να ενισχύσει τους κλάδους με μεγάλες ελλείψεις τόνισε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Είναι τραγικό να βλέπουμε σιδηροδρομικά blog να αναρωτιούνται γιατί απολυμένοι που επέστρεψαν δεν πρέπει να απασχοληθούν σε κλάδους με ανάγκες και να θυμούνται τον Ρέππα που μετέταξε χιλιάδες συναδέλφων χωρίς την θέληση τους.
Επίσης είναι τραγικό τα συστημικά μέσα ενημέρωσης (οπως είναι το skai) να μιλάνε για τους μηχανοδηγούς και να ειρωνεύονται αυτές τις αποφάσεις.
ΕΜΕΙΣ δεν ξεχνάμε ότι αυτά τα μέσα όταν μετέτασαν μηχανοδηγούς για να γίνουν φύλακες σε μουσεία και νοσοκομεία, καταστρέφοντας καριέρες και ανθρώπους ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ και έκαναν λόγο για ...μεταρυθμίσεις.
Το αίτημα της ΠΕΠΕ παραμένει αυτούσιο. Πρπσλήψεις ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Αν αποφασιστεί ότι στον χώρο μας θα ενταχθούν ΠΛΗΡΩΣ εργαζόμενοι απο άλλους φορείς, θα πρέπει το Σωματείο να θέσει ουσιαστικές παραμέτρους που θα προστατεύουν τον κλάδο μας.
Όλοι τις γνωρίζουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου