Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η ΠΟΣ δέχεται και επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράγκας στον σιδηρόδρομο !

Ξηλώστε  την παράγκα οπυ δρα ανενόχλητη δεκαετίες,ΤΩΡΑ!  
Η Πανελλήνια Ομοσπονδια Σιδηροδρομικών με την σημερινή της επιστολή επιβεβαιώνει την ύπαρξη παρακράτους στον Ελληνικό σιδηρόδρομο! Επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες της ΠΕΣΟΣΕ για πιέσεις σε βάρος εργαζομένων το τελευταίο διάστημα από σκοτεινούς κύκλους που ζουν κ δρουν ανενόχλητοι δεκαετίες ανάμεσα μας. Μέσα στον πανικό τους
οι συνδικαλιστές μιας θλιβερής πλειοψηφίας που καταρρέει έστειλαν για πρώτη φορά στην ιστορία  της ΠΟΣ, επιστολή στις Διοικήσεις απαιτώντας να μην γίνουν προαγωγές  κ τοποθετήσεις μέχρι τις 19 Μαΐου έν όψει των εκλογών σε ...2 Σωματεία.
Πρόκειται για πραγματική κατρακύλα που αποδεικνύει όμως την ύπαρξη του παρακράτους στον Ελληνικό σιδηρόδρομο.
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν με αυτήν την λογική συμφωνούν κ οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ.

Διαβάστε την επιστολή της ΠΟΣ προς τις Διοικήσεις....

  Κύριοι,

Στις 16 Μαΐου 2016 αρχίζουν οι εκλογές των δύο μεγαλύτερων Σιδηροδρομικών Σωματείων, του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών «Λαρισαϊκός» και του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος, τα οποία αριθμούν περί τους 1000 εργαζόμενους δηλαδή το 40% των εργαζομένων στο Σιδηρόδρομο.
Με αφορμή πρόσφατες καταγγελίες για εμπλοκή υπηρεσιακών παραγόντων σε μισθολογικά θέματα, αλλά και της δρομολόγησης από τις Διοικήσεις της εφαρμογής νέων Οργανογραμμάτων που θα επιφέρουν γενικευμένες τοποθετήσεις στις νέες ιεραρχικές θέσεις, ζητάμε να μην υπάρξει ουδεμία μεταβολή στο προσωπικό από σήμερα έως και το πέρας των εκλογικών διαδικασιών που λήγουν στις 19 Μαΐου 2016 και πριν να γίνει η προβλεπόμενη διαβούλευση με την Π.Ο.Σ.

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου