Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Κόντρα Χρυσοβελώνη-Χατζηδάκη για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μέχρι το Πάσχα η ομαλοποίηση της κατάστασης στην Ειδομένη (video)

Κόντρα της Υφυπουργού Μεταφορών με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Χατζηδάκη ο οποίος ανησυχεί για τα έσοδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει... ιδιωτικοποίησης.
Καμία αίτηση για αποζημιώσεις απο πελάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είπε η Υφυπουργός στα 1000-1300 Ευρώ ανά συρμό η ζημιά για την εταιρεία,πως θα γίνει η αναστροφή της ζημιάς αναρωτήθηκε ο κ. Χατζηδάκης τονίζοντας πως
κινδυνεύουν σημαντικές συμφωνίες ενώ μίλησε για στοιχεία ζημιών που δημοσιεύονται στον ημερήσιο τύπο.
Τι προτείνετε κ. Χατζηδάκη, να βάλουμε τα ΜΑΤ να διώξουν δέκα χιλιάδες ανθρώπους ανταπάντησε η Υφυπουργός, τονίζοντας ότι τα στοιχεία που δίνει το Υπουργείο είναι απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι απο κάποιους αόριστα ενώ προτεραιότητα για την Κυβέρνηση έχει ο παράγοντας άνθρωπος.

«Όπως έχουν δηλώσει οι αρμόδιοι υπουργοί, η ομαλοποίηση της κατάστασης στην Ειδομένη, αποτελεί άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης και θα έχει επιτευχθεί μέχρι το Πάσχα» τόνισε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Στείλτε τα ΜΑΤ, στείλτε τα ΜΕΑ, αναστήστε και τον Αρκουδέα (μέρα που 'ναι). Στείλτε τάνκς, φλογοβόλα, υδροβόλα, πολυβόλα, πυραύλους αέρος-εδάφους, βόμβες ναπάλμ. Στείλτε και το Ναυτικό από τον Αξιό με Φρεγάτες και αντιτορπιλικά. Κάντε επιτέλους το χατήρι του Κωστή, δεν μπορεί να κοιμηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή