Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ζητά η ΡΙ.Κ.ΣΙ.

Με σημερινό δελτίο τύπου η παράταξη του συναδέλφου Τερζόγλου φωτογραφίζει όσους ήταν στην αμαξ 50 με βάση την παράταξη που ανήκουν κ καλεί τον Πρόεδρο του ΟΣΕ να ...προσγειωθεί.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακά τα αντανακλαστικά της ΡΙ.Κ.ΣΙ. Εμείς απλά να
θυμίσουμε στον συνάδελφο Τερζόγλου ότι ο Χάρης Καραδήμας είναι ο μοναδικός εργαζόμενος καθημερινά πάνω στις αμαξοστοιχίες απο το Προεδρείο της ΠΟΣ και μάλιστα χωρίς να κάνει χρήση των διευκολύνσεων που του παρέχει η συνδικαλιστική του ιδιότητα.Σήμερα ο Καραδήμας δεν πήγαινε στο Λειανοκλάδι,αλλά εργαζόταν στην αμαξ 50 και θα διανυκτερεύσει στην Θεσσαλονίκη.Οπότε η ΡΙ.Κ.ΣΙ έχει ρήξη και με την αλήθεια.
Τώρα αν είναι λάθος σε προγραμματισμένη ενημέρωση να μεταβαίνουν ο Πρόεδρος της ΠΕΣΟΣΕ και ο  εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ Παναγιώτης Κλειδόπουλος,ας το κρίνουν οι συνάδελφοι. 
.....
Ας διαβάσουμε όμως τι λέει η ΡΙ.Κ.ΣΙ στο μήνυμα της ημέρας!!!!
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον νέο Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Αποστολόπουλο ότι, άλλο πράγμα είναι το ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ το οποίο υπηρετεί και άλλο πράγμα είναι το … ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ!!!!!

Αυτό το λέμε γιατί, όπως μας ενημέρωσαν έκπληκτοι συνάδελφοι, ο νέος Πρόεδρος του ΟΣΕ, διορισμένος από την κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επισκέφθηκε σήμερα εκτάκτως το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου συνοδευμένος όχι από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά από συνδικαλιστές του … ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ!!!!

Ο κ. Πρόεδρος συνοδεύτηκε από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΕΣΣΤΥ και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Σ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, συνάδελφο υπομηχανικό Παναγιώτη Κλειδόπουλο και τον Πρόεδρο της ΠΕΣΟΣΕ, σταθμάρχη Ανδρέα Μπούρα!!!

Όλως τυχαίως (;;;) στην ίδια αμαξοστοιχία επέβαιναν, ο υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ συνάδελφος τεχνίτης Συντήρησης Γραμμής Ντίνος Σουρμελής που κατέβηκε και αυτός στο Λιανοκλάδι και όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ και επικεφαλής της παράταξης, συνάδελφος μηχανοδηγός Χάρης Καραδήμας!!!

Κύριε Πρόεδρε, προσγειωθείτε!!!
Συνάδελφοι του Δικτύου, συνέλθετε!!!

το συντονιστικό γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου