Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ρήξη με την αλήθεια η ΡΙ.Κ.ΣΙ

Ενδεικτικό του τυχοδιωκτικού τρόπου με τον οποίο συνδικαλίζεται η παράταξη της ΡΙ.Κ.ΣΙ είναι ότι ο εκπρόσωπος της στην ΠΟΣ,Παναγιώτης Τερζόγλου ξέχασε να αναφέρει στο Δελτίο Τύπου ότι
στην σημερινή συγκέντρωση στην Λαμία παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Σ.Σ.Θεσσαλικός συνάδελφος Νικολάου και ο Γ.Γ. του ίδιου Σωματείου συνάδελφος Κεφάλας, όλα τα υπηρεσιακά στελέχη της περιοχής και πλήθος εργαζομένων.

Φαίνεται ότι η ΡΙ.Κ.ΣΙ έχει πάθει βέρτικο τελευταία και το μόνο που την απασχολεί είναι το Δίκτυο Σιδηροδρομικών και οι εκλεγμένοι με αυτήν την παράταξη.
Άλλωστε για να παίξει αυτόν τον ρόλο, ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ονόμασαν "παρατηρητή" τον Τάκη Τερζόγλου.
Γνωρίζοντας ότι θα παίξει αυτόν τον ρόλο, του δώσανε στασίδι στο Προεδρείο της ΠΟΣ αν και είχε εκλεγεί με συγκεκριμένη παράταξη.
Όπως καταλαβαίνετε και αποδείχτηκε και σήμερα , η ανορθογραφία στο σύστημα τους δεν είναι η ΡΙ.Κ.ΣΙ αλλά το Δίκτυο Σιδηροδρομικών.
Όλες οι παροδοσιακές παρατάξεις αλλά και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές (σ.σ.Τερζόγλου) τα έχουν βάλει με το Δίκτυο γιατί τους χαλάει την σούπα..
Δεν βαδίζει στα ίδια πλαίσια, δεν ακολουθεί την πεπατημένη τους.
Και για αυτό το συνδικαλιστικό κατεστημένο ΔΕΝ θέλει με τίποτα να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων στην ΠΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου