Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

H ανακοίνωση του ΟΣΕ για το θανατηφόρο δυστύχημα

Σήμερα Δευτέρα 16/05/2016 στην περιοχή Χρυσού Σερρών αυτοκινούμενο σιδηροδρομικό όχημα γραμμής (Μπουρέζα ΑΥ4) προσέκρουσε σε μηχανοκίνητο όχημα γραμμής (τύπου Unimog) κινούμενο στην ίδια φορά/κατεύθυνση και με το οποίο προσωπικό γραμμής
ράντιζε την βλάστηση εκατέρωθεν της σιδηροδρομικής γραμμής (εκχόρτωση). Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο από τους επιβαίνοντες στο όχημα Unimog. Το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μαζί με τα τεχνικά κλιμάκια Βόρειας Ελλάδας του ΟΣΕ μετέβησαν άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος για συνδρομή και διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το συμβάν. Παράλληλα δόθηκε εντολή για άμεση και αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση στις οικογένειες των θανόντων συναδέλφων. Ο ΟΣΕ θα ενημερώσει υπεύθυνα, αμέσως μόλις διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου