Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Στάσεις εργασίας σε τρένα και Προαστιακό στις 28,29,30/6 και 5/7. 24ωρη στις 6/7

Σε νέες κινητοποιήσεις, με αποκορύφωμα 24ωρη απεργία, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, λόγω της επικείμενης ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προχωρούν οι σιδηροδρομικοί.
Τη μέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο τρένου, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού. Επίσης, δεν θα
πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό προς το Αεροδρόμιο.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, μεταξύ 05.00 - 08.00, 13.00 - 16.00 και 21.00 - 00.00, την Τρίτη 28, την Τετάρτη 29, την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην υπαγωγή του ΟΣΕ και, κατ΄ επέκταση της ΕΡΓΟΣΕ, στο νέο υπερταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, στη κατάργηση του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας της ΕΕΣΣΤΥ, στη μη υπογραφή Σ.Σ.Ε., η οποία έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο και στις ελλείψεις προσωπικού και τροχαίου υλικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου