Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Επιμένει ο Παύλος Θανασιάς ....Πως βρήκες τα mail Πρόεδρε ;;; (πες μας επιτέλους)

Ο συνάδελφος Θανασιάς ενοχλήθηκε επειδή το στέκι δημοσιεύσε την επιστολή του. Ξεχνά όμως ότι όταν χρησιμοποιεί τον τίτλο "μέλος ΔΣ ΠΕΠΕ" εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αναδημοσιεύουμε ότι γράφει για να ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας. Ο Παύλος λοιπόν επιμένει και κάνει ρελάνς με νέα επιστολή με τίτλο : Επι της ουσίας...μηδέν! Διαβάζουμε  : 
Ο αγαπητός πρόεδρος Γενιδούνιας τοποθετήθηκε επί της επιστολής μου που αναρτήθηκε

στο μπλογκ των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και κατά την προσφιλή του τακτική ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Επί της ουσίας λοιπόν,  ΔΕΝ απάντησε ΠΩΣ βρήκε αυτός και ο ταμίας Κλειδαράς τα μέιλ των Μηχανοδηγών. Καμία απάντηση επίσης δεν πήραμε για το ΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ, έστειλε σε όλους έναν σύνδεσμο από το προσωπικό του ιστολόγιο σε μέιλ που προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ χρήση.

Περιμένω μια απάντηση επί του θέματος τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τον προϊστάμενο του ΜΑΙ κ.Γαργαλάκο...

Θα ήθελα, επίσης, να μου απαντήσει ο πρόεδρος πως λέγεται όταν δημοσιεύει δημόσια μια ιδιωτική απάντηση (στο μειλ που αυθαίρετα μου έστειλε) χωρίς την συναίνεση μου;;;...Στο χωριό μου το λένε ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ...

ΥΓ 1: Όσο για το τι κάνω στο ΜΘ, αυτό θα το συζητήσω με την Διοίκηση προσκομίζοντας την σχετική ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ...Αλλά αυτό δεν αφορά ούτε τα μπλογκ ούτε τους συναδέλφους καθώς είναι προσωπικό θέμα...σίγουρα όμως ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ παραπληροφορεί την διοίκηση...

ΥΓ 2: Θα ήθελα, επίσης, να μάθω πως γίνεται ο πρόεδρος -χωρίς την συναίνεση μου- να δημοσιεύει στο προσωπικό του μπλογκ μια ανάρτηση που ΔΕΝ του έστειλα.

(Απαγορεύω την ολόκληρη ή τμηματική αναδημοσίευση της παρούσας ανάρτησης χωρίς την συναίνεση μου)

Παύλος Θανασιάς
Μηχανοδηγός ΜΑΙ
Μέλος Δ.Σ ΠΕΠΕ


1 σχόλιο:

  1. Οταν βγάλεις το "Μελος ΔΣ ΠΕΠΕ" Παύλο, τότε να αποαγορεύεις την ολική ή τμηματική αναδημοσίευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή