Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Παύλο Θανασιά τα mail τα έχουν όλοι οι μηχανοδηγοί...Τι δεν καταλαβαίνεις.

Το στέκι της έλξης δεν θέλει να εκθέτει συναδέλφους με τρόπο άμεσο και δεν θέλουμε ιδιαίτερα να εκθέτουμε μέλη του ΔΣ που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν είναι νέοι και γνωρίζουν τα της τεχνολογίας. Ο συνάδελφος Θανασιάς κήρυξε ανένδοτο για τα mail και πως τα βρήκε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας. Μα αγαπητέ συνάδελφε,
τα mail όλων φαίνονται στην αποστολή του εβδομαδιαίου roster

Στο mail που λαμβάνουν όλοι οι μηχανοδηγοί για την ενημερωσή τους για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα - και που φαίνεται πως τελικά αυτό ενοχλεί και όχι τα υπόλοιπα-φαίνονται όλοι όσοι το λαμβάνουν.
Συνάδελφοι είμαστε ρε Παύλο, τι δεν καταλαβαίνεις. Τι έχουμε να κρύψουμε μεταξύ μας; 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου έκρινε ότι υπήρχε μια σημαντική ενημέρωση και την απέστειλε σε ΟΛΟΥΣ. Αν έκανε λάθος θα κριθεί για αυτό.

Τέλος όσον αφορά την πιστοποίηση ή μη του Παύλου και αν αυτός παρακολουθεί ή όχι μαθήματα στην Θεσσαλονίκη.
Μας αφήνει παντελώς αδιάφορους το θέμα, ας το λύσει με την Διοίκηση.
ΑΝ το θεωρεί όμως  προσωπικό ας έλεγε στον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου μας να μην το έβαζε στην συζήτηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το Σωματείο και μάλιστα 2 φορές, την μια παρουσία του. 
'Οταν το θέμα μπαίνει απο το Σωματείο παύει να είναι προσωπικό.
Νομίζουμε ότι απαντήσαμε πειστικά.
Παύλο , μπορείς καλύτερα, έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχολήθουμε παρά την καθημερινή γκρίνια σου για ανύπαρκτες καταστάσεις.
Νυσάφι ποια....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


2 σχόλια:

  1. Δώστε του την διανυκτέρευση να ηρεμήσουμε.Μας έχει ζαλίσει εδώ πάνω 3 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα ο συνάδελφος Θανασιάς Πάυλος είναι αποσπασμένος στο ΜΧΝΣΙΟ θΕΣ/ΚΗς , ποιός ο λόγος που του αποστέλεται το email με το εβδομαδιάιο πρόγραμμα των μηχανοδηγών του ΜΧΝΣΙΟΥ Α.Ι.Ρ. ? Όταν με το καλό γυρίσει στον Ρέντη , ας ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του για να του αποστέλεται ,όπως γίνετε σε όλους τους μηχανοδηγούς που έχουν έδρα τον Ρέντη , και έχουν δηλώσει το email τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή