Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Την χορήγηση tablet στους μηχανοδηγούς εξετάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εμείς το γράψαμέ πριν μερικές μέρες και όπως πληροφορηθήκαμε μετά και τις 
ενέργειες  της ΔΙΚΑΜ , η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξεταζει την άμεση χορήγηση tablet στους μηχανοδηγούς προκειμένου να
ενημερώνεται αυτόματα το σύστημα για την κατάστατη του τροχαίου υλικού , τις καθυστερήσεις και τους λόγους που προκλήθηκαν αλλά κ;ι την ενημέρωση για την κατάσταση της γραμμής κατά την ανάληψη της υπηρεσίας. Θεωρούμε βέβαιο ότι θα έχουν και τους κανονισμούς σε ηλεκτρονική μορφή αλλά και τις οδηγίες για το τροχαίο υλικό.  

Τις επόμενες μέρες θα κληθεί κ το Σωματείο  μας να καταθέσει προτάσεις για εφαρμογές που θα πρέπει να μπουν στις συσκευές , που θα έχουν φυσικα σύνδεση στο Internet.
Φαίνεται ότι η ηλεκτρονική εποχή στην έλξη, που ξεκίνησε από την αποστολή της εβδομαδιαίας υπηρεσίας με mail στο ΜΑΙ , μπαίνει για τα καλά στην ζωή μας και πάντα για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη του μηχανοδηγού που καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Τους κανονισμούς αλλά πιούς. ....αυτούς που τους έχουν αλλάξει παρατυπα η τους κανονικούς που δεν τολμούν να αλλάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κανονσμοί υπάρχουν για να ξέρουμε τι παραβιάζουμε. Δεν πάμε δα έτσι στο βρόντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή