Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

11η μέρα απεργίας -Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ, όλοι ΜΑΖΙ!

Στην 11η συνεχόμενη μέρα απεργίας μπήκαμε πλέον στα εμπορικά τρένα.
Οι μηχανοδηγοί με την σημερινή 24ωρη απεργία μαζί με τους συναδέλφους απο την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στέλνουν σαφές μήνυμα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και υπενθυμίζουν
σε όλες τις κατευθύνσεις ότι ο αγώνας που δίνεται είναι αγώνας ΖΩΗΣ.
Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί άνευ της δικής μας υπαιτιότητας στα εμπορεύματα είναι σοβαρά και μεγάλα με τις πολυεθνικές να πιέζουν καθημερινά για την επίλυση τους.
Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να δώσει  λύση σε ένα πρόβλημα που δεν δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και να υπογραφεί άμεσα η συμφωνημένη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για να εκκινήσει άμεσα η μεταφορά των εμπορικών.
Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση συνεχίζεται.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


1 σχόλιο:

  1. Κυριοι σας πληροφορω οτι ειμαστε μαζι σας αλλα σαν υπαλληλοι κι εμεις που τοσα χρονια μετακινουμαστε με το τρενο δεν ειναι αντιμετωπιση αυτη.καταρχην αυτη τη στιγμη δεν σκεφτεστε καθολου τους ομοιδεατες σας που λανε για ενα μεροκαμματο και το 70% το δινουν στα κτελ και στα ταξι.θα πρεπε λοιπον να βσλετε ενα πρωινο και ενα μεσημεριανο δρομολογιο για να μπορουμε να λεμε οτι ειμαστε μαζι σας γιατι ετσι οπως πατε δυστυχως αρχιζουμε και απομακρυνομαστε πολυ απο εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή