Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Παρατείνεται το θρίλερ για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως και οι κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών


Πλήρης επιβεβαίωση για το στέκι της έλξης
Παρατείνεται το θρίλερ για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού δεν θα διεξαχθεί την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο επρόκειτο να «ανοίξει» την οικονομική προσφορά των Ιταλικών Σιδηροδρόμων (Ferrovie dello Stato Italiane) για την ελληνική σιδηροδρομική εταιρεία.


Τα σωματεία εργαζομένων ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΕΠΕ αποφάσισαν, από κοινού, συνέχιση των στάσεων εργασίας μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορούν Προαστιακός και τρένα.

Για τα εμπορικά, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και στην καθυστέρηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Mάλιστα, αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μεταφορών. 

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου