Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Επιμένει για την ανάγκη υπογραφής ΣΣΕ η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η  Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένει σταθερή στην θέση της για την ανάγκη υπογραφής της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, τόνισε ο Πρόεδρος της Εταιρείας Παναγιώτης Θεοχάρης στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων  χτες το βράδυ.
Αναλαμβάνω 
την ευθύνη για τα  όσα συνέβησαν  είπε ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο οποίος δικαιολόγησε και την απουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Φίλιππου Τσαλίδη.
Στην συνάντηση δεν προσήλθε η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ ενώ ο Δ/ντας Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Πετράκης με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αποστολόπουλο τόνισαν ότι ο ΟΣΕ θα υπογράψει εντός των ημερών την ΣΣΕ.
Απο την πλευρά τους οι σιδηροδρομικοί ανέδειξαν το προφανές ζήτημα της αξιοπιστίας απο την πλευρά των Διοικήσεων αλλά και την πολιτική διάσταση των όσων συνέβησαν κατά την χτεσινή μέρα τονίζοντας ότι η διευρυμένη απόφαση της Ομοσπονδίας αφορούσε την υπογραφή της ΣΣΕ μέχρι την Τρίτη το βράδυ.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της ΠΟΣ με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη για το θέμα της ΣΣΕ. 
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες μέρες και το στέκι της έλξης θα ενημερώνει καθημερινά τους σιδηροδρομικούς.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου