Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση

Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση για το θέμα των δευτερευουσών του Ιουνίου.

Το τελευταίο τιτίβισμα απο τα γνωστά παπαγαλάκια, ανέφερε πως το θέμα με την ΔΙΠΕΚΑΜ (Κίνηση) θα λυθεί σήμερα ενώ για την ΔΙΚΑΜ (Έλξη) θα
πάει αργότερα..

Αυτό ΔΕΝ ισχύει καθώς όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, σε επικοινωνία που είχε τόσο με τον Δ/ντη ΔΙΚΑΜ κ. Λύτρα όσο και με τον Δ.ντα Σύμβουλο για το θέμα, τονίστηκε ότι το πρόβλημα είναι κοινό και θα λυθεί απο κοινού όπως γράψαμε και νωρίτερα.

Οι εργαζόμενοι θα λάβουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα δεδουλευμένα τους.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο αυτή η αναστάτωση απο το πρωί και μάλιστα απο συγκεκριμένα πρόσωπα που προσπάθησαν να καλιεργήσουν και κλίμα.
ΟΛΟΙ γνωρίζαν ότι υπήρξε πρόβλημα σε συγκεκριμένη διαδικασία εδώ και μέρες.
Το έχουμε ξαναγράψει.
Η ενημέρωση είναι αμφίδρομη και η αλήθεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΚΡΥΦΤΕΙ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου