Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ το όπλο μας

Η μάχη στα συνδικάτα είναι ταξική. Ανήκουμε στην εργατική τάξη και διεκδικούμε με την πάλη μας την ανατροπή όλων των πολιτικών που θέλουν να μας εξαθλιώσουν, αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Οι μηχανοδηγοί έχουν σταθεί δίπλα
σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που θίχτηκαν τα τελευταία χρόνια.Το στέκι της έλξης στήριξε δυνατά τον αγώνα των συναδέλφων στην ΕΡΤ όταν μέσα σε ένα βράδυ έπεσε το μαύρο και έκλεισε η Δημόσια Τηλεόραση.
Σήμερα στην κινητοποίηση μας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ  Παναγιώτης Καλφαγιάννης ο  οποίος είχε θερμό χαιρετισμό με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Γενιδούνια Κώστα, ο οποίος ΚΑΙ τον ευχαρίστησε για την βοήθεια της Δημόσιας ΕΡΤ στην ανάδειξη των ΔΙΚΑΙΩΝ αιτημάτων.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι το ΟΠΛΟ μας.
Και για να γίνει ο αγώνας μας μαζικός και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο καθημερινά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

+Η φωτογραφία απο τον Νίκο Αξαρλή δημοσιογράφου του Ert Open (radio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου