Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ο φίλος μας ο Σάκης στα Σιδηροδρομικά Νέα

Τα Σιδηροδρομικά Νέα έκαναν ένα αφιέρωμα σε ένα φίλο όλων των σιδηροδρομικών και εμείς το αναπαράγουμε. Ο φίλος μας ο Σάκης,τον οποίο όλοι ευχαριστούμε για την καθημερινή ευγενική παρουσία του,για την βοήθεια που προσφέρει σε όλους μας.Διαβάζουμε απο τα Σιδηροδρομικά Νέα>
Από το 1987 το κυλικείο του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης , που βρίσκεται στον
ημιώροφο του κτηρίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο. 


Εδώ οι σιδηροδρομικοί θα κάνουν τις συναντήσεις τους εδώ θα πιουν το πρωινό τους καφέ πριν ξεκινήσουν την εργασία τους εδώ θα πιουν και το κρασάκι τους μετά το κάματο της ημέρας. Είναι το δικό τους στέκι συνάντησης.
Ο διαχειριστής του κυλικείου κ. Θανάσης Κωτσιόπουλος είναι πάντα έτοιμος με το χαμόγελο στα χείλη να προσφέρει ότι το καλύτερο στους φίλους του σιδηροδρομικούς, τους δικούς του ανθρώπους όπως μας είπε. «Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλές τις τιμές έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να απολαμβάνουν τις καθημερινές τους συνήθειες» ανάφερε ο κ. Κωτσιόπουλος.
Οι σχέσεις του με τους σιδηροδρομικούς είναι σε άριστο επίπεδο «Η πολύχρονη παρουσία μου στο κυλικείο μου έδωσε την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με πολύ κόσμο από την οποία αναπτύχτηκε μια ισχυρή και δυνατή φιλία μεταξύ μας» τόνισε ο κ. Θανάσης Κωτσιόπουλος
Είναι γεγονός ο  κ. Θανάσης Κωτσιόπουλος χαίρει της εκτιμήσεως όλων των σιδηροδρομικών  και θεωρούν ότι είναι άξιος συνεχιστείς των προκατόχων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου