Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κάλεσμα του ΣΣΒΕ για το συλλαλητήριο στην ΔΕΘ


Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Σ.Β.Ε.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) καλούν όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο εργατικό – κοινωνικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ εν όψει των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ.,  το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 18.00 στο άγαλμα του Βενιζέλου. Και στην Πορεία
διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας βρίσκονται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της κυβερνητικής πολιτικής, που φέρνει την φτωχοποίηση και την διάλυση των εργασιακών σχέσεων. 
Στον Σιδηρόδρομο συνεχίζεται η
πολιτική του νεοφιλελευθερισμού, πουλώντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΕΣΣΤΥ και τον ΟΣΕ (μέσω ΣΔΙΤ).
Τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά μας προβλήματα καθημερινά διογκώνονται και αυξάνονται, κάνοντας ολοένα και περισσότερο δύσκολη την καθημερινή μας επιβίωση.  
Στόχος είναι το Συλλαλητήριο με την μαζικότητά του, τον παλμό και την αγωνιστικότητά του να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης. 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ με κοινωνικά χαρακτηριστικά.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ στις μνημονιακές πολιτικές.

Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για να βάλουμε τέλος
στις αυταπάτες
στα πειράματα
στην ανεργία
στην φτωχοποίηση

Ο Σ.Σ.Β.Ε. και η Π.Ο.Σ. 
καλούν όλους τους σιδηροδρομικούς στην ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που θα γίνει στον Ε.Σ.Θ. και ώρα 17.00


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Σ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου