Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών για θέματα ασφάλειας κυκλοφορίας ζήτησε η ΠΕΠΕ

Συνάντηση με τον Χ. Σπίρτζη ζήτησε το Σωματείο μας με θέματα την ασφάλεια της κυκλοφορίας κ την εκπαίδευση-πιστοποίηση των 22 βοηθών.
Η επιστολή που στάλθηκε σήμερα >
Κύριε Υπουργέ,

Με αφορμή τα πρόσφατα σιδηροδρομικά ατυχήματα – ευτυχώς χωρίς θύματα – εν μέσω αυξημένης καλοκαιρινής κίνησης – κρούουμε ξανά την κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια της
κυκλοφορίας στη σιδηροδρομική υποδομή.

Γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης λύσης. Για το λόγο αυτό, ζητάμε να ορίσετε άμεσα συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας μαζί σας, αφενός να συζητήσουμε θέματα που άπτονται της ασφάλειας της κυκλοφορίας και αφετέρου ζητήματα που αφορούν την πιστοποίηση Προσωπικού Έλξης. 
Αναμένοντας την απάντησή σας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου