Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

H ΠΕΣΟΣΕ δίπλα στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ  (π.χ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕGΑ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ) ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΙΟΣ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ  ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΜΕ  ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ<<ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ>> ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; H AΛΗΛΛΕΓΓΥΗ  ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΣΟΣΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.                        
                        

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
               Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας  
       
      ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου