Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Οι Ιταλοί περιμένουν το Ελεγκτικό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά το Ελληνικό «υπερτερεί»


Βιάστηκε το νέο αφεντικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της FS Italiane, Renato Mazzoncini να ορίσει χρονοδιάγραμμα για την μεταβίβαση της ελληνικής
σιδηροδρομικής εταιρείας.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε δηλώσει στην Ιταλία, ότι η σύμβαση εξαγοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα υπογραφτεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και η μεταβίβαση των μετοχών τον Ιανουάριο του 2017.
Κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος, δεν κατάφερε να συντελεστεί, εξαιτίας της μη κύρωσης της συμφωνίας πώλησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Το Ελεγκτικό πήρε την σύμβαση αρχές του Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν έχει γνωμοδοτήσει ακόμα. Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η όποια καθυστέρηση έχει να κάνει με τον… όγκο δουλειάς, που «έπεσε» στο Ελεγκτικό, από τις αποκρατικοποιήσεις.
Για παράδειγμα, η σύμβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι 10.000 σελίδες και του Ελληνικού, η πώληση του οποίου ψηφίστηκε στη Βουλή, περισσότερες από 100.000!   
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου