Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Παράταση ....ζήτησε η ΠΟΣ για το Οργανόγραμμα

Στα πέναλτι συνάδελφοι,στα πέναλτι.....μπας κ γίνει ανασχηματισμός ή μήπως βγάλει απόφαση το ΣτΕ και βρείτε και άλλη δικαιολογία!

Όταν τα Σωματεία έχουν ήδη κάνει 2 συναντήσεις με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα,η Ομοσπονδία ζητά παράταση γιατί.... δεν προλαβαίνει να διαβάσει λέει το Οργανόγραμμα.Εμφανέστατη η προσπάθεια της, να κωλισυεργήσει την υλοποίηση των τοποθετήσεων τις οποίες η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιθυμεί να κάνει στο νέο Οργανόγραμμα. 
ΠΟΤΕ στο παρελθόν η Ομοσπονδία δεν έχει ακολουθήσει παρόμοια τακτική (και φυσικά ΠΟΤΕ δεν είχε υπάρξει διαβούλευση όπως η σημερινή για το Οργανόγραμμα ). 

Εμείς δημοσιεύουμε την επιστολή της ΠΟΣ, και περιμένουμε να δούμε που το πάει η Ομοσπονδία.
Γιατί είναι γεγονός ότι πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για προφανή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ,ιδιαίτερα στο σημείο που στην επιστολή γράφετε ότι θα υπάρξει ....έναρξη της διαβούλευσης. Θα λύσουμε το Κυπριακό μάλλον.

Διαβάζουμε την επιστολή : 
Κύριοι,

Μετά την αποστολή του Προσοντολογίου και των αρμοδιοτήτων των δομών της Εταιρείας που συμπληρώνει τον πίνακα Οργανογράμματος, που είχε αποσταλεί, προκειμένου να ξεκινήσει η διαβούλευση, θέτετε από μέρους σας το «ασφυκτικό» περιθώριο των τριών εργάσιμων ημερών.
Προκειμένου να έχουμε τον ελάχιστο χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ζητάμε παράταση τουλάχιστον δύο εργάσιμων ημερών και προτείνουμε η έναρξη της διαβούλευσης να πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 σε ώρα που θα καθορίσουμε κατόπιν επικοινωνίας. 

      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


 ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


Υ.Γ. Δικό μας σχόλιο

Ας ελπίσουμε ότι τα όργανα με την τακτική της ΠΟΣ στις υπό ιδιωτικοποίηση εταιρείες ΔΕΝ θα ξεκινήσουν τόσο νωρίς.
Τα Σωματεία έχουν στείλει τις παρατηρήσεις τους ΗΔΗ. Παρατηρήσεις που ΔΕΝ πρόλαβε λέει η ΠΟΣ να κάνει ούτε στο οργανόγραμμα που στάλθηκε 20 μέρες πρίν!

Υ.Γ.2 
Το 2013 αλήθεια πόσες μέρες είχε γίνει ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ;
ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ;;;
Γιατί ψάχνουμε την αντίστοιχη επιστολή της ΠΟΣ και ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου