Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Το παλιό τραινάκι του ΟΣΕ στην Πάτρα έγινε «κουκλί» - Δείτε φωτογραφίες

Φρεσκοβαμμένο και ανανεωμένο είναι το παλιό τραινάκι του ΟΣΕ, κοντά στον σταθμό της Πάτρας, με τις εργασίες συντήρησης να έχουν ολοκληρωθεί. Το παλιό τραινάκι, που αποτελεί σύμβολο για τον τοπικό ΟΣΕ αναδείχτηκε μέσα από τις εργασίες που έγιναν.
Όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες η ατμομηχανή βάφτηκε, έγινε συντήρηση στους μηχανισμούς του, ενώ τα συνεργεία του ΟΣΕ προχώρησαν και σε
εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο σημείο που βρίσκεται η ατμομηχανή τοποθετήθηκε χονδρό χαλίκι, ο χώρος περιφράχτηκε, θα μπει γρασίδι και πράσινο, ενώ γύρω του στήθηκαν κολώνες φωτισμού που θα του δώσουν ένα άλλο χρώμα τις νύχτες όταν φωτίζεται.
Ο ΟΣΕ προχώρησε στην υλοποίηση της υπόσχεσης που είχε δώσει, αναδεικνύοντας την παλιά ατμομηχανή που πριν από λίγους μήνες σάπιζε στο ίδιο σημείο, με δεκάδες Πατρινούς να παραπονούνται για την εικόνα αυτή.

Το παλιό τραινάκι είναι ταυτισμένο στη μνήμη αρκετών Πατρινών με τα χρόνια της παιδικής τους ηλικίας και πλέον μετά από τις εργασίες που έγιναν μπορεί να αναδειχθεί σε ένα σύμβολο για την πόλη, ένα ζωντανό σημάδι της βιομηχανικής ιστορίας που έχει πίσω της η Πάτρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου