Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Προσφορές απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πρωτοχρονιά

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΧΟΥΤΟΣ CATERING», θα προσφέρει πρωτοχρονιάτικα γλυκά και καφέ στους επιβάτες των πρώτων αμαξοστοιχιώντου2017. Ειδικότερα, σε
εκείνους της αμαξοστοιχίας 50 που θα εκτελέσει το πρώτο δρομολόγιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και αναχωρεί στις 7 το πρωί της Πρωτοχρονιάς και σε εκείνους της αμαξοστοιχίας 53 που αναχωρεί στις 7.04 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ευχαριστεί, για μια ακόμα φορά, το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που έδειξε στο τραίνο καθ´ όλη τη διάρκεια του έτους 2016. 

Τέλος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ εύχεται σε όλες και όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, ειρήνη και δημιουργικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου