Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με τρένο για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»


Ένα τρένο φορτωμένο δώρα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού στον Πειραιά. Ο αγαπημένος Άγιος μικρών και
μεγάλων λίγες ημέρες πριν από το καθιερωμένο του ραντεβού με τα παιδιά όλου του κόσμου, έφερε
γλυκίσματα και δώρα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το εργοστάσιο στον Πειραιά πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα. Τα 40 παιδάκια από την «Κιβωτό του Κόσμου», ηλικίας από 5 έως 11 ετών, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους όπου γίνονται οι επισκευές και οι ανακατασκευές των τρένων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης μια μικρή γιορτή - έκπληξη περίμενε τα παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με το τρένο στο εργοστάσιο της εταιρείας και με ένα πλατύ χαμόγελο άνοιξε τους σάκους με τα δώρα.


www.newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου