Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση απο Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προσωπικού Ελιγμών ΟΣΕ

Συνάδελφοι 
Την Τετάρτη 18/01/17 πεχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την τρενοσε. Ενα δράμα που έχει ξεκινήσει επί σειρά ετών και δυστυχώς βρέθηκε η κυβέρνηση της αριστεράς για να το υλοποιήσει.Η τρενοσε ανήκει πλέον στους
Ιταλικούς κρατικούς σιδηροδρόμους. 
Το κακό όμως συνάδελφοι δεν σταματάει εδώ, έπεται και συνέχεια, στις 30/01/17 είναι η κατάθεση των δεσμευτικών προφορών για την ΕΕΣΣΤΥ. Δεν μυρολατρούμε συνάδελφοι ούτε μνημόσυνο κάνουμε, είμαστε παρών ενωμένοι και δυνατοί όσο ποτέ, σταθεροί στις απόψεις μας για ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο με κοινωνικά χαρακτηριστικά στην υπηρεσία των πολιτών. Μπορεί να χάθηκε η μάχη ο πόλεμος συνεχίζεται.
 Όσο για την απάντηση της διοίκησης της τρενοσε προς το Σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΕΝΟΣΕ δεν αξίζει καν σχολιασμού, πιστεύουμε την έχετε διαβάσει όλοι τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο σωματείο και τα μέλη της ΠΕΠ-ΤΡΕΝΟΣΕ είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα αληλέγγυοι στις όποιες αποφάσεις παρθούν. 
Συνάδελφοι,
 σας καλούμε σε γενική συστράτευση, τον μέλλον είναι πλέον αβέβαιο και οι προκλήσεις πολλές. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη και να είστε σίγουροι ότι αν πολεμήσουμε ενωμένοι , στο τέλος εμείς θα νικήσουμε. Άλλωστε είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, αντιθέτως στη δουλειά μας δεν μας χωρίζει τίποτα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προσωπικού Ελιγμών ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου