Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Διαφάνεια στο Ρέντη (Μηχανοστάσιο ΜΑΙ)

Όπως πληροφορηθήκαμε μετά απο πολλά χρόνια και με ενέργειες του Προϊσταμένου ΜΑΙ -Κέντρικής και Νότιας Ελλάδας  συναδέλφου Γαργαλάκου Δημήτρη, δόθηκαν (ή πρόκειται) να δοθούν τα
συγκεντρωτικά στοιχεία των δευτερευουσών στους εκπροσώπους μας για την περασμένη χρονιά (2016). Λείπουν τα χιλιόμετρα για να έχουμε πλήρη εικόνα.

Η λογική αυτή  μας βρίσκει πλήρως σύμφωνους -την επιζητούμε χρόνια- καθώς όπως είχαμε γράψει στόχος είναι η διαφάνεια, η ισονομία και ο καταμερισμός έργου και απολαβών μεταξύ του προσωπικού σε όλα τα μηχανοστάσια.

Και πάντα λαμβάνοντας παραμέτρους που όλοι κοινά έχουμε αποδεχτεί. (αρχαιότητα κτλπ).
Τα στοιχεία θα αναρτηθούν για να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι συνάδελφοι.
Την ίδια ώρα θα ζητηθεί απο την Κεντρική Υπηρεσία η ενέργεια να επεκταθεί σε όλα τα μηχανοστάσια (που αποκτούν και online σύνδεση σύντομα με τα Κεντρικά με την τοποθέτηση του Mpls όπως είδαμε και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ)

Σιγά σιγά τα πράγματα επανέρχονται στην κανονικότητα(μετά απο χρόνια) προκειμένου να εκλείψουν όλα τα φαινόμενα που ταλαιπώρησαν τον κλάδο μας, δημιουργόντας έριδες μεταξύ του προσωπικού.
Έριδες που δυστυχώς όλοι βλέπαμε αλλά κανείς δεν ήθελε να αμβλύνει.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου