Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Θρασύτατη απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο εξώδικο των στάσεων εργασίας


Αναδημοσιεύουμε απο το blog της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο εξώδικο που έστειλε το Σωματείο μας. Την ημέρα που ανακοινώθηκε η έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών της δημόσιας ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς αγοραστές, ο διευθύνων Σύμβουλος, άρτι αφιχθείς από τις εορταστικές
του διακοπές, προκαλεί για ακόμα μία φορά. Δηλώνει ότι όλα στον σιδηρόδρομο λειτουργούν στην εντέλεια και απειλεί το Συνδικάτο με νομικά μέτρα!


Παραδίδουμε την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην κρίση όλων των συναδέλφων και καλούμε τα υπόλοιπα σιδηροδρομικά Σωματεία καθώς και την Ομοσπονδία να τοποθετηθούν επίσημα πάνω σε αυτό το κατάπτυστο κείμενο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου