Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Προτάσεις για αλλαγές στα κυκλώματα εργασίας - Παρέμβαση ΠΕΠΕ για το ξενοδοχείο στην Αθήνα


Όπως πληροφορηθήκαμε εντός των ημερών θα αποσταλούν στα μηχανοστάσια οι προτεινόμενες αλλαγές (ΜΑΙ - ΜΘ- Λιανοκλάδι- Λάρισα/Βόλο) για τα κυκλώματα εργασίας. Θα δοθεί περιθώριο για να διατυπώσουν τα υπηρεσιακά στελέχη τις προτάσεις τους, ενώ τα κυκλώματα θα
δοθούν και στην ΠΕΠΕ.
  Επίσης παρέμβαση του Σωματείου μας είχαμε για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε προχτές στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι μηχανοδηγοί της Πάτρας όταν διανυκτερεύουν στην Αθήνα. (αλλαγή λόγω πληρότητας και μετάβαση τους σε άλλο ξενοδοχείο όπου διαπιστώθηκαν προβλήματα).

Ο συνάδελφος Παρασκευόπουλος,τοπικός συνδικαλιστής ενημέρωσε το Σωματείο χτες και σήμερα σε επικοινωνία με τον Διευθυντή ΔΙΚΑΜ ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση του για το θέμα,όπως και θα γίνει.
Θυμίζουμε ότι με βάση την Σύμβαση που έχει υπογραφεί, αν το ξενοδοχείο είναι πλήρες, θα πρέπει να χορηγείται στο προσωπικό,δωμάτιο σε ανάλογης ποιότητας (αστέρια)ξενοδοχείο.
Όλοι οι μηχανοδηγοί που διαμένουν στο νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα, έχουν αναφέρει ότι οι συνθήκες σε αυτό είναι σαφώς καλύτερες απο το προηγούμενο ενώ η απόσταση απο το σταθμό Λαρίσης πολύ πιο κοντινή.
Και αυτό γιατί κάποιοι φροντίζουν για όλα αυτά ενώ και η ΔΙΚΑΜ προσπάθησε να βρεί το καλύτερο για τους συναδέλφους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου