Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την παραίτηση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.
"Εκεί που μας χρωστούσανε, μας παίρνουν και το βόδι"...

      Στην πρόσφατα πραγματοποιηθείσα συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου μας, με τον
πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κύριο Θεοχάρη, στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπευτικά η παράταξή μας, τον ακούσαμε να υποστηρίζει ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα, που αναφέρονται στο τελευταίοεξώδικο, συμμεριζόμενος τις ανησυχίες μας. 
     Τώρα, το πώς αυτοαναιρείται, με την επιστολή προς το Σωματείο, την οποία συνυπογράφει, είναι πραγματικά άξιο απορίας... Προφανώς, λόγω των πολυήμερων διακοπών, εν μέσω θεομηνίας, του διευθύνοντοςσυμβούλου, δεν πρόλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας νατον  ενημερώσει, με αποτέλεσμα να εκτίθενταιαμφότεροι, αλλά και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
     Αντιπαρερχόμαστε,  για το καλό της εταιρείας,  τις ανοίκειες απειλές του προέδρου και του διευθύνοντοςσυμβούλου, υπενθυμίζοντάς τους το προσωρινό της ιδιότητάς τους, αντιπαραθέτοντας παράλληλα την δική μας, υπερτριακονταετή σιδηροδρομική μας ιδιότητα. 
     Ειλικρινά κύριοι, περιμέναμε να έχετε πληρέστερη γνώση των προβλημάτων της εταιρείας, της οποίας ηγείσθε, που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και το τροχαίο υλικό. Δυστυχώς διαψευδόμαστε για μια ακόμη φορά. Αποδεικνύετε ότι το μόνο σας μέλημα ήταν και είναι η υλοποίηση της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι που τελικά το κατορθώσατε και αποτελεί την μοναδική σας ..."επιτυχία".  Άξιος ο μισθός σας…
     Δικαιώνεται ο ...αλήστου μνήμης Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σε μια του αναλαμπή είχε υποστηρίξει ότι η μεγαλύτερη σύγχρονη πολιτική ασθένεια, είναι οι τεχνοκράτες...      
     Δικαιώνεται επίσης, μέσω υμών, ο Otto Bismarck, που είχε πει το αμίμητο: "Καθηγηταί τρεις και εχάθη η Πατρίς". 
Αν στην ολιγόχρονη παρουσία σας στα ηνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αγαπήσατε έστω και κατ' ελάχιστον τον σιδηρόδρομο, σας καλούμε να παραιτηθείτε.
Έτσι η εταιρεία, την οποία υπηρετούμε, θα υποστεί τις λιγότερες δυνατές ζημίες.-

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου