Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου ΣΣΒΕ για την επιστολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


 Πραγματικά μένουμε έκπληκτοι από την επιστολή - απάντηση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το σωματείο εργαζόμενων της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ όχι μόνο για τις ανακρίβειες που γράφει  αλλά και το ύφος της  απειλής .

     Ποιους  κύριοι απειλείται   ;
     Αυτούς που καθημερινά είναι στα τραίνα  και αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα αλλά και το σύνολο των προβλημάτων του σιδηροδρόμου ; έναν σιδηρόδρομο που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση οι κυβερνήσεις και οι ανίκανες διοικήσεις των εταιρειών που μοναδικό τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση της κομματικής τους θέσης με αντάλλαγμα μια καρέκλα.
     Απ ότι φαίνεται δεν ξέρετε τα προβλήματα των εργαζομένων και του σιδηροδρόμου γιατί  ποτέ δεν καθίσατε να μάθετε .
     Ναι συμφωνούμε ότι πάνω απ όλα εiναι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων αλλά μπορείτε να μας πείτε τι κάνατε εσείς γiα αυτά ;
    Ξέρουμε εμείς !!!
     Το μοναδικό που έχετε κάνει είναι η πώληση της εταιρίας σε << επενδυτές  >>  που εμείς το λέμε διάλυση του σιδηροδρόμου .
     Οι συνάδελφοι μας αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με αίσθημα ευθύνης  με επαγγελματισμό , και δεν κρύβονται όταν υπάρχουν δυσκολίες όπως κάνατε εσείς , θυμόμαστε όλοι οτι είχατε  κρυφτεί για την Σ.Σ.Ε , αλλά και στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με  την  κακοκαιρία .  
    Το μοναδικό καλό που μπορείτε να κάνετε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για τον σιδηρόδρομο είναι να υποβάλετε τις παραιτήσεις σας. 
    Ο Σ.Σ.Β.Ε στέκεται αλληλέγγυα στο σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και στηρίζει όλους τους εργαζόμενους είτε   είναι μέλη του είτε όχι  .

Συνεχίζουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο σιδηρόδρομο  
                                                  

                                                                                                       Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου