Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Οι Τρικαλινοί φίλοι του Σιδηροδρόμου συναντήθηκαν με τον υπουργό Μεταφορών

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπρίντζη στην Καρδίτσα, έγινε συνάντηση αντιπροσωπειών των Συλλόγων Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας με τον υπουργό.
Στην συνάντηση οι εκπρόσωποι των συλλόγων ενημέρωσαν τον κ. Σπρίντζη αναλυτικά για

τα ζητήματα του τρένου στην δυτική Θεσσαλία.

Εξέφρασαν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση της δημοπράτησης του έργου της ηλεκτροκίνησης και ο κ. υπουργός υποσχέθηκε να έρθει σε επαφή με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του ζητήματος αυτού.
Στον κ. Σπρίντζη επίσης δόθηκε υπόμνημα στο οποίο τονίζεται η ανάγκη να πυκνώσουν τα τοπικά δρομολόγια Παλαιοφαρσάλου-Καλαμπάκας, ώστε να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση με τακτική τοπική συγκοινωνία και περισσότερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας για ταξίδια προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με πρώτο βήμα το δεύτερο δρομολόγιο για την συμπρωτεύουσα το οποίο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει εξαγγείλει εδώ και τέσσερις μήνες, πλην όμως ακόμα δεν έχει υλοποιήσει.
Το ΔΣ του συλλόγου μας ευχαριστεί τον κ. υπουργό για το ενδιαφέρον με το οποίο μας αντιμετώπισε και ελπίζει ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.


Www.trikaladay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου